Ingredientët

 • Indian bedellium (Balsamodendron mukul)
 • Conch shell calx (Shankha / Shankh bhasma)
 • Gulancha tinospora (Tinospora cordifolia)
 • Indian madder (Rubia cordifolia)
 • Indian gooseberry (Emblica officinalis)
 • Horse-radish tree (Moringa pterygosperma)
 • Licorice (Glycyrrhiza glabra)

Septilin shirup 200 ml

Septilin shirup është një produkt fitoterapeutik unik, 100% natyral, me formulë komplekse që modifikon përgjigjen imunitare në mënyrë të sigurtë dhe efikase. Dobësimi i integritetit imunitar, faktori kryesor mbrojtës i organizmit, zakonisht rezulton me shfaqjen e shumë gjendjeve jo të shëndetshme. Mjekimet simptomatike përkohësisht lehtësojnë këto simptoma, ato nuk parandalojnë apo trajtojnë. Septilin shirup përmban shumë bimë mjekësore bioaktive të cilat kanë veti të shkëlqyera imunomodulatore, antiinflamatore, antibakteriale, antipiretike dhe antioksidante.

Stimulon pergjigjen imunitare

Vetitë imunomoduluese, antiinflamatore, antioksidante dhe antimikrobiale të Septilin shirup janë esenciale në mbarëvajtjen e shëndetit në përgjithësi. Septilin rrit nivelin e
antitrupave, duke rritur në këtë mënyrë rezistencën e trupit ndaj infeksioneve. Septilin stimulon fagocitozën (eliminimin e baktereve me procesin e gëlltitjes) nëpërmjet aktivizimit të makrofagëve (qelizat e bardha të gjakut). Ky veprim e bën Septilin shirup të trajtojë infeksione të ndryshme.

Veti të tjera të Septilin

Septilin ka veti antipiretike. Ndihmon në infeksionet e traktit respirator
ku përfshihet tonsiliti kronik, faringiti, bronkiti kronik, bllokimi i sinuseve nasale dhe laringite

Më tepër info

Septilin shirup parandalon dhe trajton këto raste:

 • Gripi i zakonshëm dhe viroza të tjera të traktit respirator
 • Infeksione bakteriale të traktit respirator
 • Infeksionet ORL
 • Raste alergjike (rinit alergjik, astma bronkiale, urtikaria kronike). Efekti antialergjik kërkon trajtimin për një kohë të gjatë
 • Në infeksionet e indeve të buta dhe lëkurës, infeksionet dentare dhe periodontale, si dhe në infeksionet e traktit urinar
 • Për rikuperimin e shpejtë në gjendjet post operative
 • Si mjekim shtesë në terapinë anti- infektive për të shmangur rezistencën bakteriale dhe rekurrencën e infeksioneve