Gama e pastave të dhëmbëve Himalaya Herbals lindi nga kërkimet intensive të produkteve fitofarmaceutike. Duke shfrytëzuar besimin e kërkimeve shkencore dhe suksesin e produkteve fitofarmaceutike, u zhvillua një sektor tjetër i kujdesit personal, kujdesi oral. 

Ky sektor i drejtohet nevojave të përditshme të higjienës dhe ndërlikimeve të ndryshme të kavitetit oral.Përveç higjienës së përditshme, e gjithë gama e pastave të dhëmbëve Gum Expert Himalaya Herbals ka potencialin të kurojë inflamacionin dhe gjakrrjedhjen e gingivave. 100% natyrale, pa parabene 🙂