Erina Coat Cleanser 120ml indikohet në gëzofin e dobët dhe të ashpër. Erina ndihmon në parandalimin dhe kontrollin e zbokthit si dhe ruajtjen e lëkurës të shëndetshme. Indikohet për larje rutinë tek rracat me qime të gjatë.

  • Neem (Azadirachta Indica); vaj nga fara
  • Anethum Sowa; vaj nga fara

Përdorimi: Lag gëzofin me ujë të vakët, masazho shampon derisa të krijojë shkumë. Lëre të veprojë për 5-10 minuta, shplaje dhe thaje me kujdes. Të mos përdoret në kafshë me lezione në lëkurë. Të mbrohen sytë dhe fytyra nga solucioni.