Erina-EP pudër rekomandohet në lëkurat e thata dhe alergjike. Erina-Ep pudër gjen përdorim veçanërisht në stinët e pranverës dhe verës kur pleshtat dhe rriqrat bëhen aktivë.

  • Neem (Azadirachta indica) pudër nga fara
  • Psoralea Corylifolia pudër nga fara
  • Tephrosia Purpurea pudër nga fara
  • Acorus Calamus pudër nga rrënja

Përdorimi: Spërkat lirisht sasinë e duhur të pudrës mbi kafshën dhe shpërndaje në gjithë trupin. Spërkat vendin e ndenjes sipas nevojës.