Erina-EP është shampo për mace dhe qen. Rekomandohet në lëkurat e thata dhe alergjike.

  • Eucalyptus Globulus ekstrakt nga gjethja
  • Acorus Calamus ekstrakt nga rrënja
  • Tephrosia Purpurea ekstrakt nga gjethja
  • Melia Azadirachta ekstrakt nga rrënja

Përdorimi: Lag trupin e kafshës me ujë. Apliko sasinë e nevojshme të shampos dhe masazho deri në rrënjën e qimes për të përftuar një masë shkume. Lëre shkumën në trup të veprojë për rreth 10-15 minuta dhe shplaje me ujë. Thaje me peshqir dhe krije me kujdes.