Erina Plus Conditioner përmirëson cilësinë e gëzofit, largon erën e keqe dhe ka veti të mira antizbokth.

  • Neem (Azadirachta indica); vaj nga fara
  • Anethum sowa; vaj nga fara
  • Rosamarinus officinalis; vaj nga fara
  • Pongamia glabra; vaj nga fara
  • Hibiscus rosa-sinesis; ekstrakt nga lulja

Përdorimi: Lag trupin me ujë. Apliko sasinë e duhur të Erina Plus Conditioner, masazho gjithë gëzofin. Lëre të veprojë për 5 minuta, shplaje mirë me ujë dhe përsërite nëse nevojitet. Thaje dhe krije me kujdes.