Fresh Coat No Rinse Spray 150ml gjen përdorim në rastet kur duhet të bësh një banjë të shpejtë pa ujë, për një gëzof me shkëlqim dhe të freskët, për të ruajtur freskinë dhe higjenën në çdo kohë.

  • Citrus limon; vaj nga lëvorja
  • Ocimum basilicium; vaj nga gjethja
  • Vetiveria zizanioides; vaj nga rrënja

Përdorimi: Spruco gjithë trupin e kafshës duke evituar zonën rreth syve dhe lëre për 5 minuta. Thaje me peshqir dhe krije pellushin me kujdes sipas drejtimit të qimes. Eshtë i sigurtë për përdorim të përditshëm.