• DENTAL CREAM

  Parandalo problemet e gingivave me Miswak, Neem, Babool dhe Shega

  Mëso më ShumëBli Tani!
 • Dini gjithçka rreth Neem?

  Neem është bimë mjekësore me veti anti-bakteriale, që përdoret për pastrimin dhe ripërtëritjen e lëkurës.

  Beso tek Neem
 • BLI ONLINE PRODUKTET HIMALAYA

  Përfito nga çmimet dhe ofertat! Kujdesu për shëndetin në mënyrë krejt natyrale! Dërgesa “Free” kudo që jeni!

  Më Shumë!Bli Tani!

Prezent në 90 vende të botës

Çdo vit, 300 milion produkte Himalaya hyjnë në shtëpitë e konsumatorëve anembanë botës!

Përshtypjet më të mira

Miliona klientë anembanë botës konfirmojnë cilësinë, sigurinë dhe efikasitetin e produkteve Himalaya!

Çmime të pabesueshme

Produktet Fitofarmaceutike dhe të Kujdesit Personal kanë çmime të përballueshme për përdorim afatgjatë.

Liv.52, siguria & efikasiteti i vërtetuar 277 prova klinike & kërkime shkencore të publikuara

Liv.52 është produkt fitoterapeutik me rol hepatoprotektor më i testuari dhe më i shituri qysh nga 1955. Liv.52 përshkruhet nga mbi 200,000 mjekë në 89 vende anembanë botës. Çdo sekondë, një Liv.52 blihet diku nëpër botë. Eshtë shumë e vështirë të gjendet NDONJE produkt si Liv.52 me kaq shitje dhe përshtypje mbresëlënëse 😉

Formula Gum Expert për kujdesin e dhëmbëve dhe gingivave

1
2
3
1

Miswak: Parandalon inflamacionin dhe gjakosjen e gingivave

2

Neem: Antibakterial natyral efikas ndaj patogjenëve oralë

3

Shega: Adstringjent natyral

Gama e pastave të dhëmbëve Himalaya Herbals lindi nga kërkimet intensive të produkteve fitofarmaceutike. Duke shfrytëzuar besimin e kërkimeve shkencore dhe suksesin e produkteve fitofarmaceutike, u zhvillua një sektor tjetër i kujdesit personal, kujdesi oral.

Ky sektor i drejtohet nevojave të përditshme të higjienës dhe ndërlikimeve të ndryshme të kavitetit oral.Përveç higjienës së përditshme, e gjithë gama e pastave të dhëmbëve Gum Expert Himalaya Herbals ka potencialin të kurojë inflamacionin dhe gjakrrjedhjen e gingivave. 100% natyrale, pa parabene 🙂

Mirësevini në botën holistike të Himalaya Herbals

Çdo vit, 300 milion produkte Himalaya hyjnë në shtëpitë e konsumatorëve anembanë botës.
Produktet bimore Himalaya indikohen në sëmundjet kronike, çrregullimet e stilit të jetesës, si dhe për parandalimin dhe trajtimin e shumë sëmundjeve akute.

Produktet e Kujdesit Personal kanë më të mirën që mund të ofrojë Natyra.

Vizioni ynë është të garantojmë mirëqënie në çdo shtëpi dhe për gjithë familjen me produktet Himalaya të Kujdesit ndaj Shëndetit dhe atij Personal 😉

Linja jonë me Neem dhe Turmeric:
Pa shenja dhe puçra në fytyrë

1
2
3
1

Purifying Neem Face Wash Gel me Neem dhe Turmeric. Xhel larës, laj fytyrën dy herë në ditë.

2

Purifying Neem Foaming Face Wash me Neem dhe Turmeric. Shkumë, laj fytyrën dy herë në ditë.

3

Purifying Neem Mask me Neem dhe Turmeric. Mask, apliko dy herë në javë.

Çfarë është Neem?
Dhuratë nga Natyra
Neem është bimë mjekësore me
veti të shkëlqyera anti-bakteriale, e
njohur gjerësisht për vetitë
purifikuese.
Shok besnik
Shoku yt më i mirë që mban larg
puçrat dhe akne.
Bima e shekullit të 21-të
SHBA e shpallën Neem si bima e
shekullit të 21-të.
Fuqia mbi baza shkencore
Tek Himalaya, Neem është testuar
ndër vite për efikasitet.

Pse Neem është mbreti i bimëve?

Shfaq veti pastruese dhe antibakteriale ndaj lëkurës së fytyrës.
Ruan lëkurën të butë.
Mban lëkurën të pastër, të shëndetshme dhe rrezatuese.
Formuluar mbi baza shkencore për t’i dhënë lëkurës suaj efektin
maksimal. 🙂

Regjistrohu në Newsletter:
Qëndro në kontakt me ofertat dhe të rejat e fundit!