• DENTAL CREAM

  Parandalo problemet e gingivave me Miswak, Neem, Babool dhe Shega

  Mëso më ShumëBli Tani!
 • Dini gjithçka rreth Neem?

  Neem është bimë mjekësore me veti anti-bakteriale, që përdoret për pastrimin dhe ripërtëritjen e lëkurës.

  Beso tek Neem
 • BLI ONLINE PRODUKTET HIMALAYA

  PĂ«rfito nga çmimet dhe ofertat! Kujdesu pĂ«r shĂ«ndetin nĂ« mĂ«nyrĂ« krejt natyrale! DĂ«rgesa “Free” kudo qĂ« jeni!

  Më Shumë!Bli Tani!

Prezent në 90 vende të botës

Çdo vit, 300 milion produkte Himalaya hyjnĂ« nĂ« shtĂ«pitĂ« e konsumatorĂ«ve anembanĂ« botĂ«s!

Përshtypjet më të mira

Miliona klientë anembanë botës konfirmojnë cilësinë, sigurinë dhe efikasitetin e produkteve Himalaya!

Çmime tĂ« pabesueshme

Produktet Fitofarmaceutike dhe të Kujdesit Personal kanë çmime të përballueshme për përdorim afatgjatë.

Liv.52, siguria & efikasiteti i vërtetuar 277 prova klinike & kërkime shkencore të publikuara

Liv.52 Ă«shtĂ« produkt fitoterapeutik me rol hepatoprotektor mĂ« i testuari dhe mĂ« i shituri qysh nga 1955. Liv.52 pĂ«rshkruhet nga mbi 200,000 mjekĂ« nĂ« 89 vende anembanĂ« botĂ«s. Çdo sekondĂ«, njĂ« Liv.52 blihet diku nĂ«pĂ«r botĂ«. EshtĂ« shumĂ« e vĂ«shtirĂ« tĂ« gjendet NDONJE produkt si Liv.52 me kaq shitje dhe pĂ«rshtypje mbresĂ«lĂ«nĂ«se 😉

Formula Gum Expert për kujdesin e dhëmbëve dhe gingivave

1
2
3
1

Miswak: Parandalon inflamacionin dhe gjakosjen e gingivave

2

Neem: Antibakterial natyral efikas ndaj patogjenëve oralë

3

Shega: Adstringjent natyral

Gama e pastave të dhëmbëve Himalaya Herbals lindi nga kërkimet intensive të produkteve fitofarmaceutike. Duke shfrytëzuar besimin e kërkimeve shkencore dhe suksesin e produkteve fitofarmaceutike, u zhvillua një sektor tjetër i kujdesit personal, kujdesi oral.

Ky sektor i drejtohet nevojave tĂ« pĂ«rditshme tĂ« higjienĂ«s dhe ndĂ«rlikimeve tĂ« ndryshme tĂ« kavitetit oral.PĂ«rveç higjienĂ«s sĂ« pĂ«rditshme, e gjithĂ« gama e pastave tĂ« dhĂ«mbĂ«ve Gum Expert Himalaya Herbals ka potencialin tĂ« kurojĂ« inflamacionin dhe gjakrrjedhjen e gingivave. 100% natyrale, pa parabene 🙂

Mirësevini në botën holistike të Himalaya Herbals

Çdo vit, 300 milion produkte Himalaya hyjnĂ« nĂ« shtĂ«pitĂ« e konsumatorĂ«ve anembanĂ« botĂ«s.
Produktet bimore Himalaya indikohen në sëmundjet kronike, çrregullimet e stilit të jetesës, si dhe për parandalimin dhe trajtimin e shumë sëmundjeve akute.

Produktet e Kujdesit Personal kanë më të mirën që mund të ofrojë Natyra.

Vizioni ynĂ« Ă«shtĂ« tĂ« garantojmĂ« mirĂ«qĂ«nie nĂ« çdo shtĂ«pi dhe pĂ«r gjithĂ« familjen me produktet Himalaya tĂ« Kujdesit ndaj ShĂ«ndetit dhe atij Personal 😉

Linja jonë me Neem dhe Turmeric:
Pa shenja dhe puçra në fytyrë

1
2
3
1

Purifying Neem Face Wash Gel me Neem dhe Turmeric. Xhel larës, laj fytyrën dy herë në ditë.

2

Purifying Neem Foaming Face Wash me Neem dhe Turmeric. Shkumë, laj fytyrën dy herë në ditë.

3

Purifying Neem Mask me Neem dhe Turmeric. Mask, apliko dy herë në javë.

ÇfarĂ« Ă«shtĂ« Neem?
Dhuratë nga Natyra
Neem është bimë mjekësore me
veti të shkëlqyera anti-bakteriale, e
njohur gjerësisht për vetitë
purifikuese.
Shok besnik
Shoku yt më i mirë që mban larg
puçrat dhe akne.
Bima e shekullit të 21-të
SHBA e shpallën Neem si bima e
shekullit të 21-të.
Fuqia mbi baza shkencore
Tek Himalaya, Neem është testuar
ndër vite për efikasitet.

Pse Neem është mbreti i bimëve?

Shfaq veti pastruese dhe antibakteriale ndaj lëkurës së fytyrës.
Ruan lëkurën të butë.
Mban lëkurën të pastër, të shëndetshme dhe rrezatuese.
Formuluar mbi baza shkencore pĂ«r t’i dhĂ«nĂ« lĂ«kurĂ«s suaj efektin
maksimal. 🙂

Regjistrohu në Newsletter:
Qëndro në kontakt me ofertat dhe të rejat e fundit!