Liv.52, përgjigje mjekësore ndaj një bote toksike

Ti e do mëlçinë, apo jo? Kujdesi ndaj mëlçisë është thelbësore për shëndetin tuaj. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një pastrim rrënjësor të mëlçisë dhe detoks pa përmbajtje të Silimarinës, ktheni sytë tek produkti më i besuar, më i shitur & testuar klinikisht i Himalaya; Liv.52 – mbi 60 vjet histori me qindra studime klinike në njerëz, studime të botuara në revista mjekësore ndërkombëtare, një testament ndër vite për fuqinë dhe potencialin e tij. Mbroni qelizat, enzimat hepatike dhe përmirësoni performancën e mëlçisë & detoksin e përditshëm në të njëjtën kohë!

Pse kam nevojë për Liv.52?
Pavarësisht sa e përzgjedhur mund të jetë dieta ushqimore, ambienti është e pamundur të shmangim pesticidet, kimikatet, ndotësit. Shëndeti dhe rigjenerimi normal i mëlçisë janë thelbësore për mbarëvajtjen e shëndetit në tërësi. Mëlçia punon intensivisht për të filtruar toksinat e dëmshme dhe për të ndërtuar lëndë ushqyese për mbijetesën e organizmit. Studimet klinike të Liv.52 mbështesin funksionet qelizore të mëlçisë, dhe ruajnë nivelet enzimatike të specializuara që nevojiten për të ndihmuar mëlçinë të kryejë më shumë se 500 funksione të ndryshme, duke përfshirë pastrimin dhe detoksin (ndryshe nga produktet me Silimarinë që shfaqin vetëm efektin antioksidant). Mëlçia punon intensivisht. Gjej mënyrën e shpejtë, të lehtë dhe të përshtatshme për ta mbështetur atë çdo ditë me Liv.52.

Rreth 300 kërkime & teste klinike në 6 dekada mbi formulën e Liv.52, dhe pothuajse në të gjitha konfirmohet siguria dhe efikasiteti i tij. Liv.52 është një formulë fitoterapeutike, e studiuar gjerësisht që detoksifikon mëlçinë nga agjentë të ndryshëm potencialë; ku përfshihen alkooli, toksinat mjedisore, toksinat nga barnat dhe ushqimet.

 

  • Çikorja e egër (Cichorium intybus)

Çikorja mbron heparin nga alkooli, ka veti të fuqishme antioksidante e cila duket tek aftësia e eliminimit të radikaleve të lira. Çikorja ka shumë veti mjekësore, por po përmendim prodhimin e lëngut biliar; lëng me ngjyrë jeshil në të verdhë që ka rol të rëndësishëm në alkanizimin & tretjen e yndyrnave në zorrën e hollë.

  • Arjuna (Terminalia arjuna)

Terminalia arjuna është përdorur ndër shekuj për efektet e saj në sistemin kardiovaskular. Arjuna normalizon nivelet e kolesterolit e ndihmuar dhe nga dieta e përshtatshme. Normalizon ritmin kardiak, qetëson në rastet stresuese dhe përmirëson funksionet detoksifikuese të mëlçisë.

  • Capparis spinosa

Capparis spinosa përmban p-metoksi benzoik acid që është hepatoprotektor i fuqishëm. Eshtë inhibitor i niveleve enzimatike ALT dhe AST dhe përmirëson funksionet hepatike dhe ato të shpretkës. Përmirëson oreksin. Flavonoidet e pranishme janë antioksidantë të fuqishëm.

  • Njëmijëfletshi (Achillea millefolium)

Achillea millefolium ose Njëmijëfletshi ka lidhje me figurën mitologjike të Akilit, që e përdorte për shërimin e plagëve tek ushtarët e tij. Njëmijëfletshi përmirëson funksionet gastro-intestinale, qarkullimin e gjakut si dhe ruan në vlera normale presionin e gjakut.

Kliko  për më tepër rreth LIV.52