Çfarë është Neem?

Dhuratë nga Natyra
Neem është bimë mjekësore me veti të shkëlqyera anti-bakteriale, e njohur gjerësisht për vetitë purifikuese.
Shok besnik
Miku yt më i mirë që mban larg puçrat dhe akne.
Bima e shekullit të 21-të
SHBA e shpallën Neem si bima e shekullit të 21-të.
Fuqia mbi baza shkencore
Tek Himalaya, Neem është testuar ndër vite për efikasitet.

Pse Neem është mbreti i bimëve?

Shfaq veti pastruese dhe antibakteriale ndaj lëkurës së fytyrës.
Ruan lëkurën të butë.
Mban lëkurën të pastër, të shëndetshme dhe elastike.
Formuluar mbi baza shkencore për t’i dhënë lëkurës suaj efektin maksimal.

3 hapa të thjeshtë rreth pastrimit me Neem për fytyrë të pastër & pa probleme!

Përdor Purifying Neem Foaming Face Wash dy herë në ditë ose…

Lag fytyrën dhe shpërnda butësisht shkumën rreth e qark fytyrës duke shmangur zonën rreth syve. Shplaje & thaje fytyrën.

Purifying Neem Foaming Face Wash, përhapet butësisht mbi lëkurën e fytyrës, pa përmbajtje sapuni, largon yndyrën e tepërt dhe papastërtitë pa e tharë atë. Neem (Azadirachta indica), i njohur gjerësisht për efektet antimikrobike eliminon problemet e lëkurës që shkaktohen nga bakteret. I kombinuar me Turmerik (Curcuma longa), kontrollojnë me efikasitet puçrat nga akne.
Rezultatet janë një lëkurë e butë, e pastër, e freskët dhe rinore.

…laj fytyrën me Purifying Neem Face Wash dy herë në ditë

Lag fytyrën dhe masazho butësisht xhelin rreth e qark fytyrës duke shmangur zonën rreth syve. Shplaje & thaje fytyrën.

Formulim unik për fytyrë të pastër dhe pa probleme, largon yndyrën e tepërt dhe papastërtitë pa e tharë atë. Purifying Neem Face Wash Gel, ndryshe nga sapunët nuk shkakton tharje të lëkurës. Neem (Azadirachta indica), i njohur gjerësisht për efektet antimikrobike eliminon problemet e lëkurës që shkaktohen nga bakteret. I kombinuar me Turmeric (Curcuma longa), kontrollojnë me efikasitet puçrat nga akne. Rezultatet janë një lëkurë e butë, e pastër, e freskët dhe rinore.

Përdor Purifying Neem Scrub një herë në javë

Lag fytyrën dhe masazho butësisht rreth e qark fytyrës duke shmangur zonën rreth syve. Shplaje & thaje fytyrën.

Neem scrub vepron edhe si eksfoliant dhe pastrues njëkohësisht. Kombinuar me granulat e Kajsisë, ky scrub largon butësisht pikat e zeza, qelizat e vdekura dhe papastërtitë & njollat e vështira, duke i dhënë lëkurës butësi, pastërti, freski.

Apliko Purifying Neem Mask një herë në javë

Apliko në mbrëmje mbi fytyrë & qafë të pastër duke shmangur zonën rreth syve. Lëre të thahet për 10-15 minuta. Pastro me sfungjer të lagur & shplaj fytyrënme ujë të ftohtë e të rrjedhshëm.

Mask pastruese që rregullon sekretimin e tepërt të sebumit, pastron poret e mbyllura dhe parandalon rekrijimin e puçrave. I kombinuar me Turmerik (Curcuma longa), kontrollojnë me efikasitet puçrat nga akne. Fuller’s earth freskon dhe lëmon lëkurën, përmirëson teksturën e lëkurës duke e ruajtur fytyrën të pastër e pa probleme.